Prijslijsten e-readers

Het digitale lezen kwam een beetje moeizaam op gang, maar langzamerhand ontdekken steeds meer mensen het gemak van e-readers. Je hoeft maar één apparaatje mee te nemen en je hebt je hele boekverzameling mee, waar je ook naar toe gaat. Ideaal voor op reis of onderweg in het openbaar vervoer.

Het mooie is ook: er komen steeds meer digitale boeken beschikbaar én er worden vaak gratis e-books weggegeven. Als je dus een beetje oplet, kun je gemakkelijk wat gratis boeken downloaden. E-boeken zijn goedkoper dan papieren boeken, maar de officiële prijzen van nieuwe e-boeken zijn nog vaak te hoog. De verwachting is dat hier wel verandering in komt, naarmate e-boeken en e-readers populairder worden (en dat doen ze op dit moment in rap tempo!).

Lezen van een e-reader is prettig en rustig voor de ogen en de batterij gaat lang mee (veel langer dan die van een laptop of tablet). Doordat een echte e-reader niet met backlight werkt (zoals bijvoorbeeld een tabletcomputer), vermoei je je ogen veel minder en kun je langer doorlezen.

Natuurlijk zijn er wel grote verschillen in prijs en kwaliteit van e-readers. Hieronder hebben we er een aantal goedverkopende voor je op een rij gezet.

Prijzen e-readers

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Een reactie plaatsen