Prijslijst SVR (kamperen bij de boer)

Steeds meer mensen ontdekken kleinschalig kamperen. Ver weg van de grote, commerciële campings en in plaats daarvan groen, rust en ruimte. Dat hoeft zeker niet saai te zijn. Ook kamperen bij de boer is er in vele vormen en gedaanten.

Zo kun je een minicamping uitzoeken waar bijvoorbeeld ook speeltoestellen voor de kinderen zijn of waar de kinderen mee kunnen helpen op de boerderij. Andere campings hebben zo hun eigen specifieke faciliteiten. Wat deze campings echter gemeenschappelijk hebben is dat ze kleinschalig zijn en dat de kosten laag blijven. En dat is zeker in deze moeilijke financiële tijden erg fijn.

Veel minicampings zijn aangesloten bij de SVR. Tegen een bijdrage van 10 euro per jaar, kun je gebruik maken van haar ledenbestand en zo een voor jouw gezin geschikte camping uitzoeken. De SVR heeft trouwens niet alleen boerencampings in Nederland in haar database, maar ook in verschillende landen om ons heen.

Wat kost dat dan, kamperen op zo’n SVR-camping? Dat kan van camping tot camping nog wel een beetje verschillen (afhankelijk van de faciliteiten en de locatie), maar de stichting geeft wel richtprijzen aan. Die vermelden we hieronder.

Richtprijzen SVR-campings

Prijslijst SVR-campings

Bron: SVR

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Een reactie plaatsen