Prijzen Sinterklaasbezoek

Prijzen Sinterklaasbezoek

Rond medio november – wanneer het Sinterklaasjournaal weer op tv komt – breekt de sintkoorts in Nederland en België weer goed los. Hoewel er vele mogelijkheden zijn om de Sint aan te zien komen, met hem op de foto te gaan in warenhuizen en winkelcentra en hem de hand te schudden op school of op de vereniging, worden huisbezoeken steeds populairder. Ouders willen graag het beste voor hun kroost en wat is er nu beter dan een exclusief bezoek van de Sint en zijn Pietermannen exclusief aan jouw kinderen?

Er is een levendige handel ontstaan in Sint en Pieten die zich lenen voor huisbezoeken. Je vindt ze onder meer op Marktplaats. Maar ondanks het grote aanbod van deze hulpsinterklazen, moet je er wel op tijd bij zijn. Door de grote populariteit van een sintbezoek, kon je wel eens achter het net vissen.

Als je ook voor jouw kinderen een bezoek van de Sint en zijn Piet(en) wilt, doe je er goed aan vooraf een beetje te vergelijken. En dan niet alleen op basis van prijs, want je wilt natuurlijk ook graag een goede Sinterklaas die niet alleen maar het geld aanneemt, een handje strooigoed uitdeelt en weer weg is. Recensies op aanbodpagina’s kunnen je helpen bij het maken van een keuze. Maar ook qua prijs zijn er natuurlijk veel verschillen (wat ook te maken heeft met het aanbod van regio tot regio). Om je toch een beetje op weg te helpen, geven we hieronder wat indicatieve prijzen voor een standaardbezoek van Sinterklaas en één of twee Pieten.

Sinterklaas en Zwarte Piet huren

Huisbezoeken worden in het algemeen verzorgd door een (hulp-) Sinterklaas en één of meerdere Zwarte Pieten. Strooigoed en vervoersonkosten binnen een zekere straal zijn meestal inbegrepen. Bij grotere ‘sinterklaasverhuurbedrijven’ zijn soms tegen extra betaling meer Pieten bij te boeken. Soms gelden er ook aangepaste tarieven voor grotere aantallen kinderen.

Huisbezoek van Sint & Piet

  • Praatje met de kinderen en ouders (vooraf worden meestal wat standaardvragen over de aanwezige kinderen gesteld)
  • Raadplegen van het grote Sintboek
  • Ruim voldoende strooigoed
  • Uitdelen van de (door de ouders) gekochte cadeaus

Bezoek van Sinterklaas voor 25 minuten: € 50,-
Bezoek van Sinterklaas voor 45 minuten: € 80,-

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Een reactie plaatsen